Yaşam 18.10.2024 14:09

Vural Çelik'in son paylaşımı dikkat çekti

Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu karakteriyle tanınan 51 yaşındaki Vural Çelik'in ölümü sonrası "Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi" sorularının yanıtları sorgulanıyor. Evinde ölü bulunduğu belirtilen Vural Çelik'in bir süredir sağlık sorunları yaşadığı biliniyordu. Vural Çelik'in son paylaşımı dikkat çekti.
Vural Çelik'in son paylaşımı dikkat çekti

Avrupa Yakası dizisindeki Kubilay Peynircioğlu karakteri ile ün kazanan, "Bir Demet Tiyatro" ile başladığı oyunculuk kariyerinde "Seksenler", "G.O.R.A" ve "Organize İşler" gibi pek çok yapımda rol alan Vural Çelik, hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Vural Çelik'in ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Vural Çelik neden öldü?

Vural Çelik'in ölümünü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, sosyal medya hesabından "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm..." ifadesiyle duyurdu. Vural Çelik'in bir süredir sağlık sorunları yaşadığı biliniyordu.

CNN Türk'e konuşan Vural Çelik'in menajeri Rasim Özcan, ''Henüz yeni öldü, ölüm haberi doğru fakat neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Hastanedeydi. Şeker, kalp tansiyon hepsi var'' dedi.

Ancak Vural Çelik'in kesin ölüm nedeni henüz açıklanmadı.

Vural Çelik'in son paylaşımı

Çelik, tedavi gördüğü hastaneden 2 gün önce sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı. Oyuncu, Instagram hesabından 15 Ekim'de bir video paylaşarak, "Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim şimdiye kadar Range Rover'ım, yatım, katım, villam olmuştu" ifadelerini kullanmıştı.

Vural Çelik kimdir?

1973 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu'na başvuru yaptı ve kabul edildi. Daha sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosunda sanat yönetmeni Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi. Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Necati Akpınar'la tanıştı. Necati Akpınar'ın yanında organizatörlüğü öğrenmeye başladı. Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı.

Ata Demirer'in tavsiyesiyle Avrupa Yakası dizisine girdi, Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırdı. En son oynadığı dizi Seksenler dizisidir. Seksenler dizisinde Niyazi karakterini oynadı.

Tiyatro oyunları

Bana Bir Şeyhler Oluyor

Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?

Filmler

Her Şey Çok Güzel Olacak (1998) - Harun

G.O.R.A (2003) - Muhasebeci

Organize İşler (2005) - Kumarhane Müdürü

Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım (2007) - Erdem

Beni de Götür (2010) - Ahmet

Diziler

Bir Demet Tiyatro (1995) - Gazeteci Çocuk, Van Dam

Güneş Yanıkları (2000) - Ferhat

Avrupa Yakası (2004-2008) - Kubilay, Gülenay Peynircioğlu

Canını Sevdiğim İstanbul'u (2009) - Ziyan Zebiloğlu

Bana Bunlarla Gel (2010) - Vural

Nuri (2011) - Mesut

Yahşi Cazibe (2011) - Mıçı Ağa

Seksenler (2012-2014) - Niyazi