radyobir
radyobir

Ünlüler tanıtımda buluştu...

Morhipo Ortaköy Yat Kulübü'ndeki etkinliğinde kendi markası People By Fabrika'yı tanıtarak "yaza hoş geldin" dedi.

30 Mart 2017 00:10 | Güncelleme :29 Mart 2017 21:49 | Kategori: Magazin

Oldukça hareketli geçen etkinlikte koleksiyonu tanıtan tasarımcı Ayşe Deniz Yeğin, "Morhipo’nun modern ve şehirli markası People by Fabrika için tasarladığımız kreasyon yeni sezonda Morhipo’nun özel markalarını güçlendirecek. Her ay yeni bir temayla zenginleştireceğimiz People by Fabrika ürünleri stil sahibi kadın ve erkeklerin gardırobunun vazgeçilmez parçalarını sezonlar ve trendlerüstü marin temasıyla buluşturuyor. Hem klasik hem casual parçalarla sezon modasına yön verecek ürünlerimizi bugün moda ve trendler dünyasının önde gelen isimlerine tanıtmaktan gurur duyuyoruz” dedi. 



Etkinliğe katılan moda ve trendlerin yakın takipçisi editör ve blogger’ların yanı sıra Ahu Yağtu, Ayşe Tolga, Pınar Tezcan, oyuncu Wilma Elles, Tanem Sivar, Ece Vahapoğlu gibi isimler bir araya geldi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI