radyobir
radyobir

En güzel hediye anneannemden geldi

Ünlü manken Didem Soydan, 33. Yaş gününü önceki akşam Karaköy Mitte'de kutladı.

05 Nisan 2017 00:03 | Güncelleme :04 Nisan 2017 19:08 | Kategori: Magazin

Gazetecilerin dışarıda olduğunu öğrenen manken, onları bekletmemek adına dışarıya çıkarak sorulan soruları yanıtladı. En yakın arkadaşlarının ve değer verdiği herkesin yanında olduğunu belirten Manken, ‘’Şu an çok mutluyum. Gündüz birçok hediye aldım ama en güzel hediye anneannemden aldığım telefon oldu’’ dedi.

Aşk ve evlilik diledim
Doğum günü kutlamadığını belirten Soydan, ‘’Ben normalde doğum günü kutlamıyorum ama sürekli yurt dışına gidip geldiğim için birkaç ay önce arkadaşlarıma kutlamak istediğimi çıtlatmıştım onlarda bana bugün böyle bir sürpriz hazırlamışlar. Burada 12 yıldız çalıştığım arkadaşlarım, kız kardeşim bütün sevdiklerim burada’’ dedi.



Gazetecilerin aşk hayatıyla ilgili soruları üzerine güzel manken, ‘’Hala bekarım. Ama doğum günü pastamı üflerken birçok güzel dilek diledim. Onların arasında aşk ve evlilikte var’’ dedi.

Evliliğin kariyeri bitirmediğini söyleyen Soydan, ‘’Hayır bitirmiyor. Güzel işler yapıyorsanız kariyeriniz sağlam demektir. Benim çok yakın arkadaşım olan Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ evlendi ve gayet mutlular. Onlara özeniyorum vallahi’’ diyerek misafirlerinin yanına döndü.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI