radyobir
radyobir

Dünyanın en pahalı altın bisikleti

İngiltere'nin Goldgenie şirketi, tamamı 24 ayar altın kaplama olan bir bisiklet üretti. Haber, şirketin internet sayfasında yer aldı. Araç, erkek dağ bisikleti tipinde üretildi. Altın bisikletin fiyatı 250 bin sterlin (400 bin dolar) olarak açıklandı.

10 Aralık 2014 12:58 | Kategori: Dünya

Bisikletin zincir halkalarına varınca tüm parçaları altın kaplama, selesi ise kısıtlı üretilen San Marco serisi yumuşak bir süetle kaplanmış, araç ayrıca pırlantalarla süslenmiş. Müşterilere, bisiklet kollarını ve seleyi değerli taşlarla süsleme veya deri kaplama gibi opsiyonlar sunuluyor.
Goldgenie şirketi, altın ve değerli taşlarla süslenmiş özel ve ilginç hediyelik eşya tasarımı üzerinde uzmanlaşıyor. Şirketin geliştirdiği ürünler arasında; çiçek şeklinde altın broşlar, değerli metallerle kaplı heykelcikler ve cep telefonları bulunuyor

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI