radyobir
radyobir

Abramoviç'in sevgilisiyle birlikte

Çeşitli medya kuruluşları tarafından geçilen haberlerde, ABD'li ünlü aktör Leonardo DiCaprio'nun milyarder işadamı Roman Abramoviç'in sevgilisi Daria (Daşa) Jukova ile birlikte olduğu belirtildi.

19 Aralık 2014 13:05 | Kategori: Dünya

Paparazziler tarafından çekilen fotoğraflarda aktörün sarıldığı kadını tanımayan Batı basınında çıkan haberlerde Abramoviç’in sevgilisinden ‘‘çekici bir esmer’’ olarak bahsedildi.
Daily Mail’in konuya ilişkin olarak geçtiği haberde, ‘‘22 yaşındaki manken Toni Garrn ile bir buçuk yıldır beraber olan DiCaprio, görünüşe göre yeniden yalnız. Ünlü aktör 17 Aralık’ta New York’ta bulunan bir otelin yakınlarında çekici bir esmer ile birlikte görüntülendi. Gazeteciler, otelin önüne gelen DiCaprio’nun burada bir süre bayan arkadaşını beklediğini söyledi’’ şeklindeki ifadelere yer verildi.
DiCaprio ile sevgilisi Garrn’ın ayrıldığı yönündeki bilgiler, çiftin Miami’de birlikte katıldıkları bir etkinlikten sonra ortaya çıkmıştı. Dört gün süren etkinlikte sadece bir kez birlikte görüntülenen çift, genelde ayrı olarak zaman geçirmeyi tercih etmiş ve DiCaprio 20 kadar genç kadının arasında görüntülenmişti.
Abramoviç ile iki çocuğunun annesi Jukova’nın ayrılığı hakkındaki haberler ise çok daha önce yayımlanmıştı. Ancak Super.ru internet sitesi tarafından geçilen bir başka haberde ise söz konusu ayrılık haberlerinin Abramoviç’in temsilcileri tarafından yalanlandığı belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI